Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Media ger mig magsår

leave a comment »

Satt helt oskyldigt och läste lite tidningar imorse och hittar detta. Varför kan man inte låta den stackars familjen vara ifred? Är det verkligen så viktigt att veta precis hur de ser ut? Kanske hade det varit bättre om allmänheten inte fick veta hur barnen ser ut, så kanske de har en liiiiten chans att leva ett ”normalt” liv så småningom.

Tänk dig att sitta i en källare hela livet, och sen komma ut till ett fullständigt jävla kaos, men fotografer klättrande på fasaden… Bläh. Folk gör precis vad som helst för pengar, och det är rätt jävla osmakligt.

Nu ska Elisabeth göra en intervju också, verkar det som, och det kanske kan få hela hysterin att lugna ner sig lite grann får man hoppas. Kanske kan vara ett smart drag.

***

I DN hittade jag en intervju med Linda Skugge. Det är tur att Linda finns, vem annars skulle kunna vara så bra? Jag brukade tycka att hon var skitcool, men när en hel intervju bara går ut på att tala om hur bra hon är som aldrig har haft semester så vet jag liksom inte längre. Fast å andra sidan så kan man ju nästan utgå från att intervjun är upplagd för att provocera ändå. Ohwell, hon lyckas, skulle man kunna säga.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

18 maj 2008 den 15:44

Publicerat i allmänt snack, samhälle

Tagged with , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: