Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Tidningar

leave a comment »

Ja, vad ska man egentligen göra åt världen. En 44-årig man som gift sig med en förståndshandikappad kvinna för att sen sälja henne till främmande män.

Hur sjukt låter inte det? Jaja, jag vet att det egentligen är old news, men han står inför rätta idag, så det står om honom i tidningarna igen.

Anyway. Vad jag inte riktigt fattar, som nån vänlig själ kanske kan förklara, är vad han tjänade på att gifta sig med henne? Var det bara för att hon skulle lita på honom eller finns det nåt annat motiv till det?

Det är ju verkligen nåt fel på människor som beter sig såhär? Det är ju så uppenbart att det är planerat långt i förväg, och det gör det hela nästan ännu värre (om det nu kan bli värre…) Ne, kastrering med slö kniv hade väl varit lagom som straff va? DN skriver att om han döms för människohandel så får han 10 år, och en snabb sökning på notisum ger att maxstraffet för koppleri är 4 år.

Noterar även att aftonbladet skriver att han också åtalas för att han våldtagit en minderårig flicka på gotland. Vilken strålande underbar människa vi har att göra med här. Man blir riktigt varm inombords…

Länkar: Aftonbladet, DN

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

21 maj 2008 den 15:11

Publicerat i samhälle

Tagged with , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: