Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Fattig student

leave a comment »

Då var det söndag kväll då. Helgen har varit mycket trevlig.

Åkte ju upp till pojkvännens familjs sommarställe på fredagen där, och tog det mest lugnt hela fredagen. Åt god mat och slappade. Första natten där uppe så sov vi inne i stora huset, i vardagsrummet. Var riktigt varmt och gott, vi hade eldat i öppna spisen halva kvällen.

På lördagen så arbetade vi för fullt. Klippte gräset, rengjorde badtunnan, byggde en studsmatta osv osv. Och så tittade vi givetvis på schlagerfestivalen. Fattar inte vad hypen är om, det är väl klart Sverige inte vinner nåt när det är 140 länder från östra europa med, som inte har samma musiksmak som svenskar har. De gillar varandras låtar, och Perelli har inte en suck. Sista natten så sov vi ute i våran egen lilla stuga, en liten friggebod utan värme. När vi vaknade imorse så var det 6°C inne i vårat lilla hus. Vi hade dock varma och sköna täcken, så det var inte så farligt som det låter.

Idag har vi inte gjort så mycket heller, suttit på altanen och solat oss och läst våra böcker, fram tills 14-tiden då vi började ta oss tillbaks till civilisationen igen. Vi kom hem till Uppsala runt 18, och jag fick en sån otrevlig överraskning när det var dags att betala räkningarna, hade fått strax över 3500 av kära CSN, hade räkningar på 4800. Så jag ligger nu 1300 back, och månaden har inte ens börjat ännu. Mjeh!

Imorgon kommer mamsen hit, jag ska tvinga henne att handla lite mat till oss så att vi överlever hela månaden. Tråkigt dock att inte få köpa nånting kul på hela månaden. Innan jag fick veta hur det stog till ekonomiskt så slog jag faktiskt till och köpte ett stooort minneskort till min kamera, från 32mb till 4gb. Fina bilder det kommer bli.

Vårat iskalla lilla hus

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

25 maj 2008 den 21:53

Publicerat i allmänt snack

Tagged with , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: