Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Det är lite sent nu Tolgfors…

with one comment

I dagens SvD finns det en liten artikel om Tolgfors, och de dumheter han har svamlat ur sig på senaste tiden. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir mer och mer less på politikerna ju mer de försöker bortförklara det här. Kan de inte bara erkänna att de har gått emot folkets önskan, och låta det vara bra så?

– Det har aldrig varit frågan om massavlyssning av svenska folket. Massavlyssning är inte tekniskt möjligt, inte juridiskt möjligt och inte heller praktiskt möjligt. Och ingen har heller intresse av det. Utan det är en bild som de som är emot förslaget av en mängd olika skäl försökt sätta.

Jamen, Stollen, ni kanske inte har intresse av det NU, men vem vet vad nästa regering har intresse av? Eller för all del en regering om 25 år? Om du menar massavlyssning som att lyssna/läsa igenom vartenda telefonsamtal, sms och email så förstår jag att du inte tycker det är praktiskt möjligt. Det är det ju ingen som tror att ni kommer göra heller, det vi oroar oss för är ju det faktum att ni har möjlighet att avlyssna folk utan domstolsbeslut. Bara för att ni själva bestämmer att hon eller han nog är terrorist kanske.

De som är emot förslaget försöker inte heller sprida falsk information, som du så ofint försöker antyda. Utan snarare så påtalar de riskerna med att rösta ja till förslaget.

Men det spelar egentligen ingen roll. Ni skötte det hela så jävla klantigt så att ni blir omvalda nästa val är nästan en omöjlighet. Trots alla bra saker ni gjort så har ni så tydligt visat att ni har noll och intet respekt för era väljare när ni inte ens kan bemöda er om att informera oss innan röstningen, för det var det som var problemet va, att svenska folket hade missförstått alltihop? Hade ni brytt er hade ni diskuterat först och genomfört sedan. Det är liksom lite genomskinligt att ni hade tokbråttom med att rösta igenom skiten, och SEN kommer ni och börjar diskutera och förklara.

Att komma i efterhand och försöka släta över allting, det är bara jävligt irriterande och det är inte en jävel som lyssnar, så ni kan lika gärna hålla tyst och krypa tillbaks till rosenbad.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

6 juli 2008 den 10:37

Publicerat i integritet

Tagged with , ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. En mycket bra sammanfattning av situationen.

    Tolgfors försäkran om att de varken vill eller kan avlyssna precis alla idag är inte speciellt tröstande eftersom de just skrivit ut en blank check att göra just det åt alla framtida regeringar. Där både vilja och möjlighet mycket väl kan tänkas finnas.

    Och ärligt talat är FRA-lagen oroande nog även utan massavlyssning. Att i praktiken kunna avlyssna vem som helst av vilken anledning som helst utan i princip några garantier för rättssäkerhet är ett stort steg i fel riktning för en liberal demokrati.

    danro

    6 juli 2008 at 14:12


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: