Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Lördagen

leave a comment »

Igår kväll hade vi tjejkväll. Jag M, M och S. A, L och L skulle också kommit, men kunde inte. Fast det var rätt trevligt att vara lite färre. Är man för många så blir det lätt att man sitter i grupper och pratar istället för att prata allihopa. Så på sätt och vis var det här bättre. Blev dock lite less på A, som idag hörde av sig till mig och frågade om jag ville komma och hälsa på henne tillsammans med pojken. Fine, förutom att hon kunde kommit igår så hade hon fått träffa honom, hon har också bil och det är fan så mycket lättare för henne att ta sig till mig än det är för mig att ta mig till henne. Hon och jag har inte setts på säkert 3 år, och vi bor inte ens en timme från varandra, med bil är det nog inte ens en halvtimme från dörr till dörr. Men hon är bra på att höra av sig när hon behöver nåt. Grr.

För övrigt sitter jag och pojken och försöker få till en finlandsresa här i augusti, får se om vi lyckas hitta bra båtar eller flyg. Vikingline verkar ha en hemresa för 160:- för två personer i alla fall, det känns stabilt.

Imorgon ska jag och R  och T träna igen, om jag inte mår crap. Ska se om jag kan ta mig till en doktor imorgon också för att se om allt står rätt till.

Är inte det här rätt omoraliskt egentligen? Stackars barn som har en mamma som är 70 år. Hon kanske lever i 10 år till, och sen är barnen föräldralösa. De har dessutom skaffat barn genom provrörsbefruktning, vilket innebär att det måste varit en läkare med i bilden. DÅ kan man ju fråga sig, hur fan tänkte den läkaren egentligen?

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

6 juli 2008 den 20:42

Publicerat i allmänt snack

Tagged with

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: