Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Lite om mycket.

leave a comment »

Nu är jag snart klar med Halmstad för i år. Det har ju inte varit nåt strålande väder direkt, men jag är rätt nöjd ändå. Mamma var rar igår och betalade en ansiktsbehandling åt mig. (Marres Hudvård i Halmstad, strålande trevlig tjej, bara så ni vet) Det var alldeles, alldeles uunderbart. Jag låg nerbäddad på en fluffig madrass med en filt över mig, och bara slappnade av. Och hon pysslade och fixade. Massa klet på ansiktet fick jag, och ångbehandling med porrengöring, och så plockade hon mina ögonbryn, och så fick jag ansiktsmassage och ansiktsmask och… ja, det var nåt mer också, men jag minns inte vad. Så hade hon lite tid över så hon sminkade mig med mineralsmink, vart riktigt fint faktiskt.

Nu är jag len som en baby, vill jag lova.

I alla fall så har vi idag varit på stan, jag tänkte att jag skulle försöka hitta ett par jeans, och det gick ju alldeles strålande. Sist jag provade jeans så kunde jag knappt ha ett par 46:or, idag låg jag ungefär mitt emellan 42 och 44. Så lite har jag tappat, även om jag förtvivlade imorse. Har inte vägt mig på hela tiden här nere, ska bli intressant att se om det har hänt nåt nu när jag kommer hem till min våg.

För er som inte visste det så blir det en svart höst i år. Eller så kanske det är aftonbladets socialistpropaganda. Bah. Allt är ju såklart högerregeringens fel. Jag kan inte riktigt säga att jag tycker att 5000:- (som jag fick) i skatteåterbäring i år egentligen är nåt negativt, men det är klart, vill man klaga på nåt så hittar man nog på nåt. Rent generellt dock, så tror jag att folk förlitar sig alldeles alldeles för mycket på att staten ska ta hand om dom. Vad är det för fel på att vara sin egen lyckas smed egentligen? Om man satsar på en hyfsad utbildning, och försöker att inte leva över sina tillgångar så går det ingen större nöd på en.

Och aftonbladets serie om cancerdiagnoser, det är ju så att man kan bli lite deprimerad. Om de hade den minsta aning om hur folk beter sig och uttrycker sig när de är hos läkaren så hade de nog kanske insett att det inte är så jävla lätt. Medicinsk vetenskap är inte perfekt, och mycket av det kliniska arbetet basterar sig på statistik. Och man baserar ändå sin första diagnostik på hur saker brukar vara, säg tex att man får in ett barn som har ont på högra sidan av magen, vid McBurneys punkt, så brukar det oftast vara blindtarmen. Alltså så kommer man ha med blindtarmen som diagnostiskt övervägande. Det hela blir ju lite svårare på äldre människor, som ofta har lite skumma symtom, och mycket är även ålderskrämpor. Jag tror faktiskt inte att läkare är så nonchalanta som aftonbladet vill få det att verka. Däremot tror jag att läkare bara är människor, och att även läkare kan göra fel.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

7 augusti 2008 den 19:03

Publicerat i allmänt snack, medicin, politik

Tagged with ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: