Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Sandviken

leave a comment »

Nu har vi varit uppe hos pojkens föräldrar sen i lördags.

Lördag: Världens misärdag, väntade på bussen i en timme i gävle, eftersom vi precis missade den. Den vart såklart sen eftersom det var cityfesten, så vi var sena även till sandviken. Missade såklart bussen hem till pojken, och orkade inte vänta i 50 min. Så vi hivade upp våra jätteväskor på ryggen och började gå. När vi hade gått en liten bit så började det ju såklart att regna. Ordentligt. När vi väl kom hem till pojken var vi tokhungriga, genomblöta, trötta, sura och kissnödiga, och det första vi gjorde var att åka och handla mat. Suck.

Söndag: Jag och pojken åkte till Valbo för att småshoppa lite, pojken köpte underkläder och jag tittade på en ny sport-BH. Vi åkte hem till pojkens syster så att han fick klippa sig, och sen kom hand föräldrar hem från österrike. Söndag kväll blev det pizza till mat. Nyttigast ever.

Måndag: Var nere på stan och köpte min sport-BH, och ett linne. Och så köpte jag en ny vanlig BH. Sen åkte vi upp till sommarstugan, gjorde inte sådär överdrivet mycket mer den dagen.

Tisdag: Jag och pojkens mamma gick ut och letade kantareller. Vi hittade lite, men eftersom vi var ute i 3 timmar var det inte så superbt. På ett av ställena vi var så var det nån som precis hade varit, man såg hur mycket svamp de hade snott! Banditer. På kvällen hade vi en liten kräftskiva, med förrätt i form av nyplockade kantareller.

Onsdag: Pojkens syster, med barn, man och hundar hälsade på. Det var livat vill jag lova. A, minstingen säger 6-ordsmeningar nu. Och J, storebror, är så jävla rar. Honom skulle jag lätt kunna ta med mig hem. På kvällen var vi och fiskade. Fick ingenting, inte ens ett napp.

Idag: Efter frukost var det ut i svampskogen igen, vi var ute i ungefär 1,5 timme, och hittade lika mycket som i tisdags. Fan vad jobbigt det var dock. Försökte ta oss genom ett kalhygge på vägen hem, och det var tätt, tätt med halvhöga nyuppväxta björkar, hallonsnår, högt och tätt gräs. Och under allt detta fullt med hala stockar och stora stenar. Det var världens konditionspass.

Rent generellt så har vi följt OS, tittat på alla svenskarna och på Phelps och hans 8 guld. Imorgon drar vi till mamma, moster och styvfar som är i Östhammar. På lördag morgon 06 så bär det av till Suomi. Därifrån blir det inget bloggande, vi kommer hem sent på kvällen den 24:e, så nästa blogginlägg blir antagligen den 25:e.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

14 augusti 2008 den 22:01

Publicerat i allmänt snack

Tagged with ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: