Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

OS-bloggeri

leave a comment »

Nu är jag hemkommen från mina semestrar, och jag har för första gången följt ett olympiskt spel. Riktigt trevligt har det varit faktiskt. Däremot så lyckades jag få tag på lördagens sportbladet på båten på väg hem från finland, och har det verkligen varit så jävla mycket gnäll hemma i sverige? Varenda sida var ju full med missnöje. Skittråkigt att läsa.

Usain Bolt har ju annars varit ett hett namn. Har sprang nog egentligen in i allas hjärtan där i det där 100-metersloppet. Och när han sen satte världsrekord även på 200 meter så blev han ju definitivt allas favvo. Personligen tycker jag att han är skitcool, men läser även att han har fått kritik från IOK-basen Jacques Rogge. Känns lite onödigt kan jag tycka. Få ger väl sport mer publicitet just nu än Bolt, och han har ju fog för att vara lite kaxig. Kan man springa snabbare än nån annan så måste man ju få vara stolt också.

Ara Abrahamian är ju en annan snackis. Jag måste säga att jag inte fattar helt exakt vad som har hänt. Det jag däremot fattar är att det rör sig om en bedömningssport med korrupta domare. Det känns inte helt optimalt, och det är bra att CAS ger honom rätt.

Här hemma har det ju även gnällts på Carolina Klüft har jag märkt. Jag fattar egentligen inte problemet där heller. Tycker hon har en tokskön inställning, hon gör det hon tycker är kul helt enkelt. Det känns ju inte som om svenska folket har fog för att gnälla på henne för att hon inte vill ta ett guld till oss. Hon idrottar ju för sin egen skull och inte för vår. Vad skulle hon ha för motivering för att fortsätta med sjukamp egentligen? Hon har ju vunnit allt som går att vinna. Bra att hon gör nåt hon tycker är kul, synd bara att folk inte kan låta henne göra det.

Nu ska jag iväg och träna lite själv, så mer kommer säkert senare.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

25 augusti 2008 den 11:19

Publicerat i intressant

Tagged with , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: