Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

The Lightning Bolt dopad?

leave a comment »

Ja, det var väl få som missade Usain Bolts uppvisningar under OS i Peking i somras. Nu finns artiklar i DN och SvD där Carl Lewis säger sig misstänka att Bolt var dopad.

Jo, visst. Det är inte omöjligt alls, det säger jag inte. Men jag tycker ändå det är lite tråkigt att så fort nån gör nåt bra så ska det tas ifrån dem på ett eller annat vis, inte bara inom sprinten utan i princip inom alla idrotter så är det så. Nån gör nåt riktigt bra, och genast börjar det viskas om doping. Fast det är ju alla de dopades fel, skulle folk ge fan i det så skulle man ju inte behöva misstänka nåt heller.

Vad som är det allra mest tragiska (det låter helfel, kan man säga så verkligen?) är läsaromröstningen på DN, i skrivande stund tror 53% att Bolt var dopad i OS. Är inte det lite typsikt svenskt och missunnsamt? Eller är vi skeptiker, eller vad är det egentligen?

Det är klart man måste ifrågasätta så snabba resultatutvecklingar, men å andra sidan så har de ju dopingkontrollanter som har det som yrke, så då kanske vi vanliga människor kan sluta vara så jävla tråkiga. Dessutom så är det väl fortfarande så att medaljörerna dopingtestas direkt efter loppet, och chansen att man smiter igenom dopingtester är väl inte så stora, eller?

Vad är det förresten de dopar sig med, måste ju nästan vara anabola va? EPO ger ju ”bättre kondition” och är således av noll nytta i ett sprinterlopp.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

13 september 2008 den 9:38

Publicerat i intressant

Tagged with , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: