Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Bloggbävning som ger resultat

leave a comment »

SvD har en intressant artikel idag som handlar om ”Bloggbävningen” och diskussionerna kring FRA-lagen. Twingly har på uppgift av (s) gjort nån studie på det, och Twinglys vd, Martin Källström, har vissa poänger kan jag ju hålla med om, detta till exempel

– Frågan fick en sådan enorm uppmärksamhet bland bloggare och då är det bara naturligt att media fick upp ögonen för den stora opinion som fanns kring frågan, säger han.

och

– Bloggarna har dykt upp som ett element som driver sina egna frågor. Det finns inte längre någon redaktör som väljer vilka frågor som ska få utrymme i media, utan när det finns en stor opinion kring en fråga så kommer det att ta utrymme av egen kraft.

Däremot är han helt ute och cyklar i det här citatet

– Bloggarna drivs av sin subjektivitet, medan media har kvar kravet på objektivitet. Och det finns fortfarande ett starkt behov en objektiv journalistik, säger han.

Allvarligt talat nu, since when är tex AB och Expressen objektiva? De är ju mer subjektiva än de flesta bloggare, och det är värre ändå, eftersom folk inte fattar att man inte kan lita på kvällspressen.

Jag tycker dock att ni bloggare som varit aktiva och drivit diskussionen är världens hjältar, så det så. Och piratpartiets Christian Engström är ju bara toppen när det gäller information om FRA.

EDIT: Var inne på Christian Engströms blogg, och hittade den här videon, 20 minuter lång, och sammanfattar rätt bra vad FRA-lagen är och varför den är dålig.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

18 september 2008 den 20:55

Publicerat i integritet

Tagged with , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: