Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Inte längre så glad i Hudik

leave a comment »

Ja, för att ta det i kronologisk ordning så:

Tisdag eftermiddag: Jag assisterade på en operation på eftermiddagen där. Var i princip hela dagen utan min handledare, vet faktiskt inte vad han gjorde, men jag var så väl omhändertagen ändå så.

Onsdag: På förmiddagen så rondade vi såklart avdelningen, sen fixade vi lite administrativa saker och försökte planera in eftermiddagen då vi skulle vara på två ”operationer” samtidigt. Dock misstänkte vi (och fick rätt i) att vi skulle hinna med de första långt innan den andra började. De där första operationerna var lite födelsemärken och sådär som jag fick ta bort. Blev bättre nu än förra veckan, men jag är ändå inte nöjd. Lite av en perfektionist är jag, men inte så att jag mår dåligt av det.

Sen när vi var klara gick vi till nästa operation som skulle börja rätt snart. Jag var inte steril under den utan stod vid patientens huvudända och tittade bara. Var en _väldigt_ intressant operation måste jag säga. Självklart drog den ut på tiden då den började när jag hade planerat att den skulle sluta, men det gjorde inte så mycket, bytte om och gick hem.

Väl hemma så laddade jag och tjejerna för den stora utekvällen på Tre Bockar. Vi har hört talas om stället i två veckors tid, om att pubmacka, öl och pyttipanna bara kostar 25 kr styck, och hur det är det enda (?) stället som har öppet på onsdagar. I alla fall så knatade vi ner runt 19:30-tiden. När vi kom var det två underläkare som jag inte kände där, och T:s handledare. Efter bara en liten stund började det ramla in mer folk, min handledare och våra ”favorit-AT:n” kom dit också. Dom är så rara.

Vi tog det ju förstås väldigt lugnt, jag och tjejerna drack en öl var, och så delade vi på en pubmacka, mest för sakens skull. Vi hade hört om den också, det är en gudomlig skapelse av vitt bröd med sallad och tomat på, detta är dränkt med tzatziki, och ovanpå det nåt kött (troligen kyckling) serveras med pommes. Var till och med tvungen att ta kort på spektaklet, men jag tror inte bilden blev så bra. Ska leta reda på den och infoga den här nedan. I alla fall så avvek min handledare och favorit-AT:n vid 22:30-tiden, och ungefär 22:35 gick vi också hem. På det hela taget var det faktiskt riktigt jävla roligt, och jag är skitledsen för att jag inte kommer komma till Tre Bockar igen. Buhu.

Idag har vi rondat, och sen har vi opererat på förmiddagen. Jag var sterilklädd och assisterade, men det var inte så jävla varmt i salen som det brukar vara, de som inte var sterilklädda hade engångskoftor på sig, eftersom de frös. Anyway, tåget hem gick 13, så 12:30 skulle vi gå från sjukhuset, 12:17 gick jag ut ur operationssalen och bytte om. Hann inte med nån lunch eller så, men jag hann i alla fall nästan se klart sista operationen.

Jag måste säga, att min handledare är den bästa jag någonsin haft, eller möjligen delad förstaplats med en kardiolog jag råkade på under medicin. Strålande bra. Hudik har varit skittrevligt verkligen, så nu vet jag inte om jag ska försöka vara vik UL där i sommar eller om jag ska sikta på Gävle som planerat. Sjukhuset i Gävle gillar jag bättre, men jag gillar läkarna bättre i Hudik tror jag, fast jag har ju förstås raringar i Gävle också.

Jaja. Nedan finns en mörk och suddig bild på pubmackan. Eventuellt kommer flera posts ikväll när jag har hunnit läsa tidningar och sådär.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

18 september 2008 den 16:43

Publicerat i utbildning

Tagged with ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: