Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Recommended reading #2

with one comment

This post will be written in English, mostly because the post I wanted to bring to your attention is also in English.

It’s about the FRA-debate thats raging in Sweden. I linked to a video on the subject yesterday that actually is really good (and here it is again, for your conveniance).

Hopefully people from other countries will react, this affects us all you know. Maybe your e-mail passes through Sweden on it’s way to your colleague, friend or family, and that means your mail will be read by the Swedish government. Not too appealing, now is it?

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

19 september 2008 den 14:00

Publicerat i integritet

Tagged with , ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Men detdär stämmer ju inte.. den svenska regeringen läser ju inte igenom alla mail. de har en dator som som sorterar bort alla mail med oväsentligt innehåll. det är bara mail men suspekta ord som går till en person att läsa.
  Tycker inte att det är något fel med FRA-lagen. jag gör ju inget fel så jag kan inte drabbas av den lagen. det är ju bara personer som håller på med fuffens som har anledning att vara sura över lagen.

  Det där första är ju inte sant, det beror lite på hur man ser på saken. Datorn som sorterar bort mailen har ju ”läst” mailen innan den kan sortera bort dom. Vilket ju är det samma som att all godkänd kommunikation får passera, medan staten läser den andra. Lite som sovjetunionen fast digitalt.
  Det är ett argument förstås. Jag vet inte hur det är med dig, men trots att det inte är olagligt att kissa och bajsa så låser jag gärna toaletten när jag är där. Helt enkelt för att vissa saker har andra människor inte med att göra.
  /BB

  cecilia

  18 december 2008 at 11:22


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: