Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Paolo Roberto, vilken hjälte!

with 5 comments

Allvarligt talat, det här har gått mig helt förbi, det var tack vare Pär Ström som jag nu uppmärksammade det hela. SvD:s ledarblogg skrev om det hela redan i fredags, här.

Ojoj vad jag gillar Paolo Roberto nu. Han tycker precis som jag tycker, feminismen har tagits över av militanta vänstergalningar, och jag ogillar vänstern grymt som ni kanske har märkt.

Jag var en gång i min gröna ungdom feminist även jag, men jag lyckades växa upp och inse att män och kvinnor inte är lika. Kön är inte en samhällskonstruktion, och det är inte dåligt att vara kvinna.Vad man behöver jobba på är att det traditionellt kvinnliga gärna får vara traditionellt kvinnligt för de kvinnor som vill ha det så, men det ska inte vara norm, och det ska inte nedvärderas.

Kolla på följande underbara citat. Det gör mig så lycklig så att det riktigt pirrar i magen

Ja, fast jag kan tycka att samhället verkligen behöver hjälpa till för att folk ska….
– Varför då? Varför kan inte du prata med din kille? Då kanske du ska byta kille i såna fall.
– Mmmja, men nu pratar jag inte om mig personligen….
– Nä, men vem pratar du om då?! Det är intressant med feminismen som alltid pratar åt andra. Nu får du väl prata för dig själv!

Det är freaking undebart! Varför ska samhället gå in och styra och ställa och reglera, det är upp till de enskilda föräldrarna. Jag tror nog att de flesta pappor vill vara hemma med sina barn,  och de flesta mammorna vill nog också att papporna ska vara hemma tror jag, och vill man det så kommer man att ordna det på nåt sätt.

Det som irriterar mig med feministerna är att de hela jävla tiden hävdar att de pratar för mig. De tycker inte ett dugg som jag, och jag kan faktiskt prata för mig själv. Repeat after me tjejer: jag är inget hjälplöst våp, jag kan prata för mig själv.

Allvarligt talat. LÄS Ledarbloggen på SvD. Sjukt bra!

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

19 oktober 2008 den 20:20

Publicerat i politik

Tagged with ,

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag lämnade feminismen när jag stötte på dom radikala likhetsfeministerna för en massa år sedan… Kicking feminist butt since! Men det ser mycket bättre ut idag, många känner till exempel till Moneys experiment, vilket är en bra vaccinering emot likhetsfeminism. Ett av konstruktivismens mer horribla felsteg…

  Mitt intryck är att feministiskt engagemang ofta handlar om projicering, det är knappast sveriges psykiskt hälsosammaste grupp. Borde omvandla FI till en gruppterapiförening IMO…

  Jag stör mig ohälsosamt mycket på att de hävdar att de talar för mig. Det gör mig sur på allvar.
  Likhetsfeminister över lag har ju verkligen inte öppnat en anatomibok i sina dagar, det är ju rätt uppenbart.
  /Barbie – antifeminist

  Karl

  19 oktober 2008 at 21:58

 2. Är lite mer komplicerat, en hård konstruktivist anser att vi inte kan känna världen, utan att allt bara är abstrakta konstruktioner i våra hjärnor. Det finns en poäng i det, men det är naturligtvis mycket mer komplicerat än så.

  Jag tror utbildning i något annat än feministisk teologi ses som en synd ibland extremfeminister… 😛

  /Karl armed with +5 Sword of feminist spanking

  Jag måste bekänna en sak. Jag har en vän som läser genusvetarprogrammet. Horrible, and sadly, true! Jag undviker att diskutera feminism med mina vänner, eftersom vi inte längre skulle vara vänner då. Självcensur ftw.
  /BB vill också ha ett svärd!

  Karl

  19 oktober 2008 at 23:06

 3. Agreed. Men å andra sidan tycker jag personligen att man är feminist om man bara vill ha tex. lika lön för alla. Det är dock vissa som har vridit uttrycket feminist till något helt annat där normer ska utrotas och skiljelinjer ska suddas ut. Och jag förstår inte riktigt vad samhället tjänar på det. Låt folk bestämma själva, precis som du säger. Så ja, jag är feminist, men en riktig sådan. Inte en åsiktstorped med hävdelsebehov. Kvinnor och män är som de är. Jag ser inte hur något blir bättre av att sluta raka sig. Simple as that. Faktiskt.

  Titta, finbesök i bloggen. =)
  På det hela taget håller jag med dig. Jag bara orkar inte kalla mig för feminist eftersom folk då tror att jag är rabiat manshatare. Jag är också helt för jämlikhet, men mer på ett individuellt plan än på ett könsplan.
  Och dessutom fokuserar feminismen enbart på de områden där kvinnan fortfarande inte är ikapp männen, och man borde också fokusera på de områden där kvinnor dragit ifrån – för att få upp männen till samma nivå. Tex om man pratar barn, vårdnadstvister och sådär
  /BB

  Kalle

  21 oktober 2008 at 11:28

 4. Feminismen har förstås i historien riktat in sig på ställena där kvinnorna inte har kommit lika högt som männen. (Rösträtt osv.) Jag tror att nu och framåt i synnerhet tänker de flesta feminister på både männen och kvinnorna.

  Fast det tror int jag, jag har inte hört några feminister vara upprörda över att männen har i princip noll chans att få vårdnaden om barnen i en vårdnadstvist, eller att männen dör tidigare, eller allt var det nu är.
  /BB

  Hanna

  22 oktober 2008 at 18:47

 5. […] jämlikhet, rättvisa, sex vid 23:41 av Bitchslap Barbie Jag har tänkt skriva om det här sen mitt inlägg om Paolo Roberto och hans strålande kommentarer om feminism, och jag har tänkt på det sedan […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: