Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Motdemonstranter störde SD:s möte… igen.

with one comment

Jupp, även denna gång stod delar av vänstern och kastade ägg, och skrek på SD.

Jag har skrivit mer om det här. Jag har rätt starka känslor om det här, som jag bara tänkte nämna i förbigående i detta inlägg. Så vitt jag vet har vi mötesfrihet i Sverige, vilket ju innebär att SD har rätt att hålla sitt möte. V har såklart även rätt att protestera, men det sätt de nu gör det på är inte demokratiskt.

Vad jag tänkte försöka poängtera ytterligare en gång är att vänstern är förjävla feg när det kommer till SD. Det finns inget självändamål i att inte ta diskussionen med dom, det får det bara att se ut som de har argument som vänstern inte kan bemöta.

Att vänstern dessutom är så pass odemokratiska att de kastar ägg på sina meningsmotståndare är ju bara så jävla dåligt. Och löjligt.

Och styrker ännu mer teorin om att V inte har några argument. Där argumenten tryter tar äggen vid, eller hur var det nu?

Jag gillar som sagt inte heller SD, men jag tror inte att de direkt blir svagare av att man ger dom ammunition. Dels fixar ju vänstern det så att SD verkligen kan utmålas som offer. Dels fixar vänstern ungefär hur mycket publicitet som helst för ett torgmöte som annars skulle gå i princip obemärkt förbi. Hur smart det är kan ju också diskuteras. Och till sist beter sig vänstern så jävla illa att man vill ta deras motståndares sida bara för att komma så långt från vänstern som är mänskligt möjligt.

Det värsta är ju att SD:s ungdomsförbunds ordförande verkar vara en rätt charmig typ. Har ni tur nu (v) så har ni fixat ett gäng nya Sverigedemokrater. Bra jobbat i så fall…

Som sista ord måste jag även påminna om att hur illa man än tycker om SD så är de ett parti, och har som sådant rätt att hålla sina torgmöten. Vänstern borde lyssna på Evelyn Beatrice Hall, som sade följande

I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

21 oktober 2008 den 12:30

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Erik Almqvist är både charmig, stilig och, framförallt, mycket intelligent. Han stod framför mobben som en klippa. Rörde inte en min mot pöbeln. Jag var där, och det han gjorde är det inte många som gör om.

    Han verkar lite sån, som en typ som verkligen är bra för SD. Sen är frågan hu bra det är för alla andra.
    /BB

    rim

    21 oktober 2008 at 20:45


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: