Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Jag är så trött på att skriva om FRA

with one comment

Ja, det var ett tag sen nu, jag vet. Men jag är ändå tröttdet.

Andra människor har skrivit bra, så jag börjar med att länka till dom. Christian Engström, och Rick Falkvinge, och förstås Opassande.

Vad som då har hänt är att FRA-lagens 15 tillägg (ni vet, de där som köpte alla de som från början var emot skiten) inte kommer att finnas med i lagen från början. Camilla Lindberg förklarar det såhär

[…]det är tydligen konstitutionellt krångligt när lagen redan är antagen.

Krångligt? Jag blir så jävla ledsen, allvarligt. Dessutom hade det ju varit lätt ordnat, genom att inte rösta igenom en skitlag som folket ändå inte ville ha från början.

Det spelar heller ingen roll att det (tydligen, jag hade helt missat det) var tänkt såhär från början. Om människor röstar nej till den ursprungliga lagen, men röstar ja till lagen med tillägg, så är det ju lagen med tillägg som borde vara den som sen införs. Eller?

Vad jag inte förstår är varför jag inte förutsåg detta. Hur dum är jag liksom? Alliansen är ju verkligen ute efter att inte bli omvalda igen på 20 år eller så. Det enda positiva är att PP skaffar sig flera väljare ju mer alliansen (arrogansen, ha ha) sjabblar – synd bara att det ska behöva vara till ett sånt pris.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

5 november 2008 den 20:41

Publicerat i integritet

Tagged with , ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Men Barbie då. Det gäller ju att kämpa vidare! Inte bli trött, för då vinner ju FRA-kramarna, de som vill kolla vart steg vi tar.

  Och du, betr Camilla, hon var ju den enda som röstade emot FRA-lagen! Vill du ngt med det du skriver, så bör du maila till lämpliga FRA-kramare o säga att så kan man inte behandla ”kompromissen”. Tilläggen ska in i lagen, utredda o preciserade o godkända av ”de sex”.

  Sen bör du såklart stödja Camilla Lindberg så att hon får igenom Integritetsbalken. Den är faktiskt ännu mera viktig än FRA-historien.

  Och läs gärna min blogg oxå.

  Jag är trött, men jag skriver ändå.
  Camilla röstade väl också ja till lagen med tillägg? Eller har jag bara drömt det? Jag menar heller inget personligt mot Camilla, utan mer mot alliansen i största allmänhet. Även om hon var mot det – vilket ju såklart är strålande.
  /BB

  larserick

  6 november 2008 at 10:52


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: