Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Så nu passar det?

with 2 comments

Läser i Metro att våra 7 stora partier vill försöka utnyttja internet, och i synnerhet bloggarna, för att få fram sina frågor till valet 2010. Min första tanke är ”jaha, så nu passar det?”, under bloggbävningen så brydde ni er inte ett smack om vad vi sa, utan snarare var det så att hela bloggosfären inte hade förstått vad det hela handlade om…

Det känns väldigt falskt det här måste jag säga. Ena stunden ignorerar dom oss, och andra stunden så är vi så viktiga i opinionsbildandet så. Sen så är det ju ganska meningslöst om en herrans massa partimedlemmar börjar blogga till höger och vänster om det fortfarande bara innebär en monolog, hela poängen i så fall skulle ju vara att det då blir en dialog. Och förutsättningen för en dialog är ju att båda parterna lyssnar på varandra.

Men skulle det vara så att de gör det hela på rätt sätt så vore det ju faktiskt rent strålande bra. Då kan man ju faktiskt börja påverka politikerna direkt, det blir mycket lättare att göra sin röst hörd då.

Näe, de får gärna inspireras av Barack Obama, det är helt okej, men då får de faktiskt sluta införa lagar som folket inte vill ha.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

7 november 2008 den 17:29

Publicerat i politik

Tagged with

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Har diskuterat lite med politiker som har bloggar. Det brukar vara ungefär lika konstruktivt som att prata med en radio. Dom jag har stött på har bloggar för att predika, inte för att ha någon dialog.

  Exakt, och därför är det ju absolut ingen mening med det. Om man jämför med tex piratpartiet vars ordförande och vice ordförande har bloggar – och faktiskt läser andras bloggar, och svarar på kommentarerna på deras inlägg så är det ju en milsvid skillnad.
  /BB

  Karl

  9 november 2008 at 12:44

 2. Jo, piratpartiet är många steg bättre. Hela uppstartandet och dialogen som fördes har gett mig ett bra intryck av PP.

  Som jag skrivit några gånger tidigare så kommer antagligen min röst 2010 att gå till PP, dels eftersom det åtminstone verkar som om de faktiskt lyssnar, och dels eftersom de verkar vara det enda parti som tycker att integriteten är viktig.
  /BB

  Karl

  9 november 2008 at 19:35


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: