Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

The man in the pointy hat

with 4 comments

Är det inte lite tragiskt att påven (och i förlängningen den katolska kyrkan) inte har kommit längre än såhär? Religiösa människor av alla de sorter är förtjusta i att predika om just deras religions tolerans och medmänsklighet. Undrar vad katolikerna säger idag…

Anyway. Det är så dumt så det är knappt värt att blogga om. Kan man inte bara låta folk vara, jag tror knappast att påven behöver vara rädd för homosexuella. De utgör absolut inget hot mot någon. De är människor precis som alla andra.
Jobbiga jävel.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

23 december 2008 den 15:04

Publicerat i samhälle

Tagged with , ,

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jag är mor till en homosexuell ung man. Han är en glädjens son och lever kärleksfullt i ett förhållande. Jag har aldrig varit orolig att ha en pedofil i familjen, vilket många katolska familjer/släkter har. Låt oss ha fred och frid med de homosexuella människor, som vad jag förstår, formats av vår gemensamme Gud till den person och personlighet var och en är. Marie

  Exakt. Jag själv är inte troende, men jag har lite samma vinkling som du. Är det nu så att det finns en Gud och jag har fel, så tror jag att han har skapat alla som de är, och det är således inte vårat jobb att döma.
  /BB

  birgitta nyberg

  23 december 2008 at 17:27

 2. Ååhh, vilken fullständig idiot!

  Det är så dumt på så många nivåer att man blir helt matt. Vad härligt det skulle vara om det kraschade en stor fet meteorit rätt ner i Vatikanen som bara brände bort all skit… Det vore rent poetiskt.

  Menar det, man kanske skulle önska sig det i julklapp. Fast då kommer man väl garanterat till helvetet 😛
  /BB

  Anino

  23 december 2008 at 20:02

 3. Ja, men det är väl knappast i himlen som de roliga människorna finns…

  Nej, det är ju så. De människor som hävdar att om man gör si och så så kommer man inte till himlen är ju människor man inte har nån större lust att spendera en evighet ihop med.
  /B

  Anino

  24 december 2008 at 22:07

 4. Neeej! Ingen meteor i vatikanen! Dom har ett grymt fint museum där! 😛 Hellre en dödlig sjuka som bara drabbar dom som inte har sex… 😛

  Menade dom allvar så borde dom låta prästerna gifta sig. Skulle sannolikt minska antalet övergrepp på barn, och prästerna skulle nog bli gladare och bättre på sitt jobb med lite mer livserfarenhet.

  Han ser sällsynt ond ut påven. Så kommer han ju ifrån inkvisitionen också…

  Exakt. Vem fan behöver en påve. Sjukt överreklamerat, och att folk bryr sig liksom. Läste i nån tidning nånstans att homosexuella rasar över påvens uttalande (det var nog aftonbladet, med tanke på ordet ”rasar”) och det känns som slöseri med energi kan jag tycka. Ingen vettig människa håller med påven ändå.
  /BB

  Karl

  26 december 2008 at 2:28


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: