Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Årets sista!

leave a comment »

Idag stod det mycket intressant i tidningarna. Dels har Blondinbellas pälsälskande blivit en tidningsgrej (aftonbladet givetvis). Personligen är jag inget fan äv päls. Egentligen mest för att jag tycker att det är jävligt fult. Och sen är det onödigt också. Men men.

Annars har två små barn dött av resistenta bakterier på KS. Det lär inte vara sista gången vi hör såna saker rapporteras.

Facebook är som vanligt inte direkt några förkämpar för integritet och öppenhet utan de censurerar kort på ammande mammor. Huruvida det är rätt eller fel är väl lite iffy sådär. Lite beroende på om det står i deras avtal (vilket jag antar att det gör) så kan man ju argumentera att kvinnorna som lagt upp bilderna visste att det inte var tillåtet. Å andra sidan – vad fan spelar det för roll?

Dessutom skyddar inte vitaminer mot cancer. Tough luck. Däremot är det ändå bra att äta frukt och grönt eftersom fibrerna skyddar mot cancer. Så ni slipper inte undan nyårslöftet 😛

Nu ska jag och pojken strax iväg på middag hos en kompis till mig och hennes sambo, senare på kvällen blir det fest hos en annan kompis pojkvän.

GOTT NYTT ÅR!


Annonser

Written by Bitchslap Barbie

31 december 2008 den 15:41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: