Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Hur stor risk för terror är det egentligen?

with 4 comments

Det verkar som om alla myndigheter i alla länder är livrädda för terrorism. I Sverige har vi ju FRA och Datalagringsdirektivet, som båda är till för att skydda oss mot terrorism, officiellt i alla fall.

Jag vet inte hur det är med er, men jag personligen är rätt trött på all den här terrorismen. Jag menar, hus exploderar ju till höger och vänster på gatorna idag… eller, vänta nu. Vi har ju ffs ingen terrorism i Sverige, så VARFÖR skala av befolkningens fundamentala rättigheter för att förhindra något som inte ens finns? Det innebär väl i och för sig inte att man kan strunta i att vara beredd, men vänta åtminstone tills nånting har hänt innan ni börjar avlyssna och spåra det egna folket, och även då måste det finnas bättre metoder.

Jag undrar om det verkligen är så illa att det är WTC-attackerna som är anledningen till alla dessa lagar. Eller om det kanske är så att politikerna känner sig generellt mer otrygga, med oro i Gaza och lite små livstecken från Ryssland, fast varför monterar man då ner hela det Svenska försvaret? Är man rädd för yttre hot borde man väl vilja stärka försvaret? Fast det är väl förstås inte yttre hot man oroar sig för, utan för att det egna folket ska göra några dumheter.

Anyway, det som fick mig att börja fundera på det här var en kort notis i Metro, om att NYPD vill kunna störa ut mobiltelefoner hos misstänkta terrorister. Så inte nog med att allt man säger lyssnas på och sparas, pratar du med fel person om fel sak så kan polisen se till att ni inte får prata längre. Låter som början på en underbar framtid, eller?

Det värsta är väl egentligen att det händer i hela världen, så det finns ingenstans man skulle kunna flytta för att slippa bli övervakad och avlyssnad heller. Skitstövlar.

EDIT: Och resebolagen övervakar oss också, förstås. Men jag måste nog tycka att det är fan så mycket värre när det är vår egen regering.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

13 januari 2009 den 10:41

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det bor en del terrorister här, det dyker ”svenskar” i sådana sammanhang ibland… Nere i Somalia senast. Och mångkulturen är en krutdunk… Agerar svenska regeringen på ett sätt som muslimerna blir arga över så kan det smälla.

  Är de terrorister innan de gjort nånting? Det spelar liksom ingen roll att de kanske inte gillar hur vi sköter saker här, det fåtal som nu resonerar så. De ska ändå inte avlyssna mig eller nån annan.

  Har du förresten nån aning om var det finns statistik på det här med terrordåd, vet att det ska finnas, men minns inte hur 17 jag hittade det.
  /BB

  Karl

  13 januari 2009 at 12:12

 2. wtc 911 är bara något man icensatt för att kunna ge makteliten mera makt och kontrol.

  Den som köper hitlerargumenten är en riktig nöt.

  Rent mjöl i påsen lol vilken idioti kan man bli dummare.

  Känn igen Statsterrorism när vi ser den.

  Jag tror nog inte att det är iscensatt, men staterna utnyttjar det sannerligen till max för att driva igenom massor med lagar som folket egentligen inte vill ha.
  /BB

  Mike

  13 januari 2009 at 14:02

 3. Glöm inte att jag övervakar er också

  Du också? Oh the horror!

  Sokar

  13 januari 2009 at 21:03

 4. Dom som och begår terrordåd i andra länder, dom som tidigare har begått eller uppmuntrar till det är terrorister. Sverige lär ha blivit en bas i väst för terrorister.

  Inte på rak arm… http://www.nationmaster.com kanske?

  Mjo, sverige är mesiga mot riktiga brottslingar, men gillar att spana på människor som inte gjort nåt. Låter bra det.
  /BB

  Karl

  13 januari 2009 at 23:48


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: