Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Catfights på alla håll i bloggvärlden

with 4 comments

Catfight 1: Blondinbella vs Katrin Zytomierska och Carolina Gynning.Bråket handlar om att Blondinbella tycker att Zytomierska och Gynning är alldeles för viktfixerade och att de är dåliga förebilder för de unga tjejer som läser deras bloggar. Jag kan tycka att hon har en poäng faktiskt, ännu mer på hennes sida är jag efter att ha läst Zytomierskas svar, maken till dryg människa får man ju leta efter. Sen så blev det ju en kvällstidningsgrej också, förstås. PR-folket har varit i farten tror jag.

Catfight 2: Någon anonym vs Dennism.se. Känns ju lite lagom obehagligt egentligen. Varför är folk så provocerade av just modebloggargänget? Kenza och Blondinbella har tydligen också råkat ut för liknande händelser, och jag fattar liksom inte varför. Vem orkar bry sig så till den milda grad?

Catfight 3: Fadde Darwich (och resten av världen) vs Cecilia Beckroth (vars blogg tydligen är nerplockad av wordpress just nu). Vad det handlar om är väl lite tveksamt egentligen. Cecilia Beckroth har också stött sig med i princip hela flashback, på grund av den här tråden.

WHERE IS THE LOVE PEOPLE?


Annonser

Written by Bitchslap Barbie

19 januari 2009 den 19:20

Publicerat i människor

Tagged with ,

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. jaa, where is the love? jag är nog naiv och tycker man ska vara tolerant gentemot alla,självklart ska modebloggarna inkluderas i toleransen..tyvärr verkar världen inte funka rktigt så.

  Det är egentligen konstigt, folk som skriver om allvarliga politiska saker, Gazaremsan och sånt där, råkar i mycket mindre utsträckning ut för våld och hot i verkligheten än modebloggarna – som i princip bara skriver om vad de har på sig.
  Det kan väl i och för sig ha att göra med användandet av bilder också, politiska bloggare går väl mer sällan ut med så mycket bilder på sig själva
  /BB

  anjelina

  19 januari 2009 at 23:16

 2. Jag tror många upplever dom som osympatiska, ytliga, narcissistiska, amoraliska, etc. 😛 Dom representerar så mycket negativt, en samhällsförändring som många anser/inser är destruktiv.

  Jo, det kan jag väl i och för sig hålla med om. Men det finns värre människor, och om man irriterar sig så mycket på dem så behöver man ju inte läsa bloggarna. /BB

  Karl

  22 januari 2009 at 10:14

 3. Sant… Men många vill nog uttrycka hur dom känner inför det.

  Det är i och för sig sant, men det kanske inte är det bästa sättet att gå tillväga genom att hota/skrämma en annan människa. Det finns väl ord?
  /BB

  Karl

  22 januari 2009 at 22:15

 4. hihi lite rolig blogg hadde du allt ; )

  Tack tack, finns det två blondinbellor förresten? Svårt att tro att du är den ”riktiga”…
  /BB

  Blondinbella

  3 februari 2009 at 14:49


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: