Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Spotifystrul

with one comment

Ja, de allsmäktiga skivbolagen har varit framme och jävlats igen. På fullaste allvar så får dom mig att tappa all framtidstro, jävla dinosaurier. Det är dags att dö ut nu. Hejdå.

Nu har de varit och snackat med killarna bakom spotify och talat om att här ska minsann ingen kunna lyssna på musik ”gratis”. Det sjuka är att det är ju inte ens gratis, det är avgifts- eller reklamfinansierat på samma sätt som tv-kanaler. Jag förstår verkligen inte det här, Spotify måste ju vara en klockren tjänst för dem, de FÅR ju pengar för att vi lyssnar. Vad mer vill de egentligen ha? Varför sätter de sig på tvären när det gäller precis alla former av utveckling och entreprenörskap på internet?

Hur har de tänkt sig att man egentligen ska få tag på musik, om man inte får köpa den via spotify, och inte får ladda ner den, och det inte finns några cd-skivor att köpa längre? Suck.

(Lars Ulrich har tydligen inte glömt sin fight med Napster heller, Metallicas skivor finns i alla fall inte på Spotify.)

Fyfan vad less jag blir.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

29 januari 2009 den 16:41

Publicerat i samhälle

Tagged with ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] kreativt skapande Spotify och tokiga skivbolag Det handlar om kontroll Spotify: Medeltida… Spotifystrul Skivbolagen mot soppköken utan Spotify Det kunde man gett sig fan på… Skivbranschen gungar […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: