Bitchslap Barbie

There’s a new toy in town, and her name is Bitchslap Barbie

Aftonbladet… suck.

with 2 comments

Aftonbladet verkar ju inte direkt jubla över Piratpartiet, först var det artikeln om Rick som var lite sådär negativ, men ändå rätt diskret och sneaky. Idag har de slagit på stort och har 3 artiklar där de inte direkt smickrar PP.

Den första handlar om Christian, och att han, när han får åka ner till EU-gänget kommer få 4,6 miljoner för att inte bry sig. Vilket ju är bullshit. Vi märker ju bara här i Sverige att politikerna inte bryr sig om nånting förutom en eller två kärnfrågor. Det är med rätt stor säkerhet precis detsamma även på EU-nivå. Där ska ju snarast Christian och PP ha cred – det är ju åtminstone  raka besked. Sista frågan från aftonbladet där är ju definitivt ett slag under bältet. Vad är det för jävla antydning egentligen? Skämmes tamigfan!

Den andra är lite rolig, den är skriven av Lena Mellin och tar upp det här med PR-genierna igen. Hon tycker också att det är svårförklarligt att PP stöds av hela 6,7% av svenskarna. Det tycker inte jag, men jag är väl knappast opartisk, däremot kan jag inte förstå hur hon har kunnat missa hela debatten som har rasat intensivt sedan förra sommaren – minst! Är det verkligen så förvånande att folk är trötta på politiker som säger en sak och sen gör en helt annan? Som talar sig varma för integritet innan valet, och sen lägger sig platt på rygg för FRA och liknande hemskheter? Som inte tycker att det är bättre att kommersiella företag jagar en hel ungdomsgeneration än att polisen (eller ingen alls) gör det?

Jag tror inte alls att det är så att väljarna inte har förstått att PP är ett ”enfrågeparti” eller fokusparti. Jag själv, och de flesta andra jag har pratat med skulle föredra att PP inte alls behövdes utan att de etablerade partierna tog internet och integriteten på allvar, nu är det inte så och då får man spela efter de reglerna.

Den tredje handlar om att PP inte vill avslöja vilken grupp de ska tillhöra – och det är väl skitbra eftersom de inte VET? Hur ska man kunna berätta nåt när man inte har en aning om hur konstellationerna kommer att se ut efter valet, och ens om de får vara med i nån grupp? Aftonbladet – please. Lite, liiiiite faktakoll?

För övrigt så har Christian också chattat och intervjuats av DN idag, klart läsvärt.

Annonser

Written by Bitchslap Barbie

3 juni 2009 den 20:53

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hmm… Jag skulle inte gråta om aftonblaskan kursade.

  Nej, inte jag heller. Tyvärr lär det dock inte hända. Jag läser den ju dessutom själv och stödjer skiten.
  /BB

  Karl

  4 juni 2009 at 9:28

 2. Illa… 😛

  Karl

  4 juni 2009 at 22:26


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: